This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-rsf.org/en/ retrieved on 2022/05/23 at 13:08
Reporters Without Borders (RSF) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Reporters without borders

Shekulli.com.al

"Shekulli.com.al" është shërbimi në internet i gazetës "Shekulli" dhe u themelua pak pas themelimit të gazetës. Data e saktë e themelimit nuk disponohet. "Shekulli.com.al" është një faqe interneti informimi dhe dëfrimi.

Fakte kyçe

Pjesa e audiencës

Të dhënat mungojnë

Lloj pronësie

private

Mbulimi gjeografik

Internacional

Llloji përmbajtjes

Pa pagesë

Të dhënat publike në dispozicion

të dhënat e pronësisë janë lehtësisht të disponueshme nga burime të tjera, p.sh. nga regjistrat publikë, etj.

2 ♥

Kompani/Grupe mediatike

UNIPRESS Sh.p.k

Pronësi

Struktura e pronësisë

UNIPRESS është nën pronësinë e Koço Kokëdhima me 90%, Dhionis Heqimi me 5% dhe Sadik Llapashtica me 5%.

Të drejta votimi

Të drejtat e votës janë njësoj si të drejtat e aksionerëve.

Pronar indvidual

Grup / Pronar indvidual

Sadik Llapashtica

Përveç aksioneve te "UNIPRESS", Sadik Llapashtica ka aksione në një kompani të quajtur "Bashot Power", e cila i ka pezulluar veprimtaritë. Në profilin e tij në LinkedIn ai prezantohet si aksioner dhe administrator i "Albanian General Electricity" (AGE Group), por një kompani e tillë nuk është e regjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit. Faqja e internetit e AGE Group tregon gjithashtu Llapashticën si administrator të kompanisë që ka aktivitete në hidrocentrale dhe arte. Llapashtica rezulton administrator i "AGE Art Production" në Qendrën Kombëtare të Biznesit.

5%
Kompani/Grupe mediatike
Fakte

Informacion i përgjithshëm

Viti themelimit

Të dhënat mungojnë

Interesat e lidhur të themeluesit

Koço Kokëdhima – "Gazeta Shekulli" u themelua më 1997 nga Koço Kokëdhima përmes një kompanie të quajtur "2K Group", themeluar nga Koço Kokëdhima si aksioner kryesor. Faqja online e gazetës "Shekulli.com.al" është aktive nga fillimi viteve 2000.

Interesat e lidhur të administratorit

Era Kokëdhima - është vajza e Koço Kokëdhima. Ajo ka nën pronësi 35% të "2K Group" dhe 40% të "Radio +2", një stacion radiofonik ku ajo mban edhe pozicionin e administratores.

Interesat e lidhur të kryeredaktorit

Arben Rrozhani - është gazetar dhe kryeredaktor i gazetës "Shekulli".

Kontakt

Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Ismail Qemali, Pallati 18

Tel.: +35544308398

Website: www.shekulli.com.al

Të dhëna financiare

Të ardhura (in Mil. USD)

Të dhënat mungojnë

Fitim operativ (në Mil. USD)

Të dhënat mungojnë

Reklamat (si % e financimit total)

Të dhënat mungojnë

Pjesa e tregut

Të dhënat mungojnë

Më shumë informacion

Meta Data

Struktura e pronësisë dhe raportet financiare janë të disponueshme për publikun në Qendrën Kombëtare të Biznesit. Të dhënat financiare nuk janë të disponueshme sepse Shekulli Online nuk është një ent i veçantë dhe të ardhurat e shpenzimet raportohen krahas edicionit print përmes kompanisë UNIPRESS sh.p.k.

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Reporters without borders
  • Funded by
    BMZ