This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-rsf.org/en/ retrieved on 2022/05/25 at 18:07
Reporters Without Borders (RSF) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Reporters without borders

Lapsi.al Sh.p.k

Lapsi.al Sh.p.k

Lapsi.al është një media online e krijuar në vitin 2014, zotëruesit e faqes regjistruan kompaninë me të njëjtin emër në Janar 2015. Lapsi.al Shpk nuk ka lidhje me biznese të tjera. Kompania dhe faqja online drejtohen nga dy gazetarët Armand Shkullaku dhe Andi Bushati.

Fakte kyçe

Formular i biznesit

private

Forma ligjore

Shoqëri më përgjegjësi të kufizuar

Sektorët biznesit

Botime

Pronësi

Pronar indvidual

Armand Shkullaku

Armand Shkullaku - ka filluar karrierën në gazetari në vitet 90’. Më pas ishte një nga figurat drejtuese të TV Klan dhe po ashtu drejtoi Klan Kosova. Pas kthimit nga Kosova u angazhua sërish pranë mediave Klan dhe mori drejtimin e ABC Neës, prej nga u largua vetëm sëfundmi. Shkullaku e paraqiti largimin e tij si lëvizje e qeverisë së Edi Ramës për të marrë kontroll në media opozitare. Shkullaku u shfaq në mbështetje të protestën së PD para zgjedhjeve. Ai është po ashtu aksioner me 5.2 përqind pranë një kompanie për tregtim të pasurive të paluajtshme. Ai është po ashtu president i shoqatës së Gazetarëve Profesionistë të Shqipërisë.

50%
mediat
Fakte

Informacion i përgjithshëm

Viti themelimit

2015

Interesat e lidhura me themeluesin

Themelues të Lapsi.al janë gazetarët Andi Bushati dhe Armand Shkullaku. Lapsi filloi publikimin në vitin 2014, duke bërë të qartë që në editorialet e para se po mbante qëndrim kritik ndaj qeverisë.

Punonjësit

Të dhënat mungojnë

Kontakt

FARKE Lagjja Kodra e Diellit, Rruga e Jasmineve, Ndertesa nr.6, Tirane

E-Mail: arionaalb@gmail.com

Tel: +355(0)42274521

Faqja e internetit: lapsi.al

NIPT

L51327021A

Të dhëna financiare

Të ardhura (të dhëna financiare/ opsionale)

0.07 Mio. $ / 9.3 Mio. Lek

Fitimi operativ (në Mil. USD)

0.05 Mio. $ / 7.5 Mio. Lek

Reklamat (si % të totalit të financimit)

Të dhënat mungojnë

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Reporters without borders
  • Funded by
    BMZ