This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-rsf.org/en/ retrieved on 2022/05/23 at 12:20
Reporters Without Borders (RSF) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Reporters without borders

Armand Shkullaku

Armand Shkullaku

Armand Shkullaku ka filluar karrierën në gazetari në vitet 90’. Më pas ishte një nga figurat drejtuese të "TV Klan" dhe po ashtu drejtoi "Klan Kosova". Pas kthimit nga Kosova, ai u angazhua sërish pranë mediave "Klan" dhe mori drejtimin e "ABC News", prej nga u largua vetëm sëfundmi. Shkullaku e paraqiti largimin e tij si lëvizje e qeverisë së Edi Ramës për të marrë nën kontroll në media opozitare. Shkullaku u shfaq në mbështetje të protestën së PD para zgjedhjeve të vitit 2017. Ai është po ashtu aksioner me 5.2% pranë një kompanie për tregtim të pasurive të paluajtshme. Ai është po ashtu president i shoqatës së "Gazetarëve Profesionistë të Shqipërisë".

Kompani/Grupe mediatike
Media
  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Reporters without borders
  • Funded by
    BMZ