This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-rsf.org/en/ retrieved on 2021/02/25 at 23:36
Reporters Without Borders (RSF) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Reporters without borders

Syri.net

"Syri.net" filloi raportimin në vitin 2015, si një faqe pranë opozitës dhe partisë demokratike. Bashkë me faqen që publikon lajme, Çim Peka që njihet si drejtues i faqes, trasmeton aty emisionin e tij 'Fakt', të cilin më herët e kishte drejtuar në "UTV". Faqja në një shënim të sajin pretendon se është agjencia më e madhe e lajmeve në Shqipëri. Përmbajtja e faqes është e bazuar në politikë, por ka një faqe të veçantë për sportin, dhe po ashtu trasmeton kronika dhe një emision televiziv lajmesh duke përdorur youtube dhe mjete të ngjashme.

Fakte kyçe

Pjesa e audiencës

Të dhënat mungojnë

Lloj pronësie

private

Mbulimi gjeografik

Internacional

Llloji përmbajtjes

Pa pagesë

Të dhënat nuk janë të disponueshme

të dhënat e pronësisë nuk janë të disponueshme në regjistrat publik , kompania / kanali refuzoi dhënien e informacionit ose nuk përgjigjet, nuk ka të dhëna publike

1 ♥
Pronësi

Struktura e pronësisë

Nuk ka të dhëna publike mbi pronësinë e kompanisë. Pronarët janë të panjohur

Të drejta votimi

Të dhënat mungojnë

Fakte

Informacion i përgjithshëm

Viti themelimit

2015

Interesat e lidhur të themeluesit

Çlirim Peka (Çim Peka) njihet botërisht si drejtues i faqes online "Syri.net". Faqja rezulton e rregjistruar herët si domain, por ajo filloi të shërbente si agjenci lajmesh në gjuhën shqipe vetëm në vitin 2015.

Interesat e lidhur të administratorit

Të dhënat mungojnë

Interesat e lidhur të kryeredaktorit

Artan Cena - është gazetar prej disa vitesh dhe punon si kryeredaktor për "Syri.net". Ai ishte anëtar i Bordit të Monitorimit të Mediave pranë Komisionoit Qendror të Zgjedhjeve, gjatë zgjedhjeve të vitit 2017.

Kontakt

Rr. Shyqyri Brari Tirana Tirana 1001 AL

Tel: +355.672033388

Faqja internetit: www.syri.net

Të dhëna financiare

Të ardhura (in Mil. USD)

Të dhënat mungojnë

Fitim operativ (në Mil. USD)

Të dhënat mungojnë

Reklamat (si % e financimit total)

Të dhënat mungojnë

Pjesa e tregut

Të dhënat mungojnë

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Reporters without borders
  • Funded by
    BMZ