This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-rsf.org/en/ retrieved on 2022/05/25 at 14:29
Reporters Without Borders (RSF) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Reporters without borders

Andi Bushati

Andi Bushati

Andi Bushati ka 50% të kontrollit në faqen online "Lapsi.al". Ai është gazetar që prej fillimit të viteve 90’ dhe nuk është i angazhuar në biznes. Bushati filloi karrierën pranë gazetës "Koha Jonë", ndërsa më pas drejtoi "Revistën Klan". Ai ka qenë prej vitesh një nga opinionistët kryesorë në emisionet politike në vend. Bushati po ashtu ka drejtuar emisionin "Zonë e Ndaluar" në "Vizion Plus". Ai ka mbajtur gjithmonë qëndrime të ashpra ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha, ndërsa ky i fundit e ka sulmuar për lidhjen familjare me një prej drejtuesve të nomeklaturës komuniste. Bushati ka pasur qëndrime të ashpra po ashtu edhe ndaj kryeministrit Edi Rama, qeverisjen e të cilit e ka cilësuar si të korruptuar.

Kompani/Grupe mediatike
Media
  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Reporters without borders
  • Funded by
    BMZ